Urywek z filmu - Odra Trophy 1-3 maja 2009 Lubiąż - Głogów
kaska napisał(a):Bardzo ciekawe filmy. Czy klub ma jakas stronke ? A jak ma to czemu nie ma go na linkach na mixie ?
prowokator napisał(a):właśnie, dlaczego nie ma linka do strony stowarzyszenia 4x4 ? ...
buntownik napisał(a):kurde ale fajna strona,nie wiedziałem że taki klub twardych facetów istnieje w głogowie,filmy i zdjęcia super, ...
buntownik napisał(a): ... ech też by się chciało z wami pojeździć ,zabierzecie mnie kiedyś ze sobą ,jak dorzucę się do paliwa ? , ja ma tylko małego opelka
Viel napisał(a):Wszystko jest organizowane na "I Głogowski Zlot Samochodów Terenowych”, który to odbędzie się 2 sierpnia na torze motokrosowym na Górkowie. Planowany jest OS szybkościowy i jakieś tam zabawy. Będzie to miało charakter pikniku rodzinnego. Ilość miejsc ograniczona Maksymalnie 35 - 40 załóg, z podziałem na dwie klasy, samochody 4x4 standardowe i samochody 4x4 motane. Koszt zabawy nie przekroczy 50zł od załogi (kierowca + pilot) praktycznie zwrot opłat za wynajęcie toru, ubezpieczenie zawodników i zabezpieczenie trasy przejazdu samochodów. Chętnych do uczestnictwa proszę o kontakt na email: macexe@o2.pl
Widzowie i kibice mile widziani !!Resztę szczegółów już wkrótce !!
Powrót do HOBBY, ZAINTERESOWANIA
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość